Фото зі сторінки у
Волинь

На Волині на лісника напала охорона приватного мисливського господарства?

28 серпня 2017, 12:53
0
0
Сподобалось?
0

Про конфлікт між лісником з національного парку «Цуманська пуща» та чоловіками, які роз’їжджали на позашляховику із логотипом господарства «Майдан мисливський» розповіли на сторінці у «Фейсбук» «Самооборона Ківерці». Події відбувалися вчора у селі Гайове Ківерцівського району, але мали передісторію. Нещодавно тут лісники затримали КамАЗ із дровами без належних документів. Дрова вилучили, на перевізника склали штраф у розмірі 10 тисяч гривень. Не відомо, яке відношення чоловіки, котрі пересувалися на позашляховику з логотипом товариства «Майдан мисливський» мали до машини з дровами, але, побачивши лісника, вирішили помститися йому за затриманий КамАЗ. Спочатку на чоловіка напали прямо у магазині у Гайовому. Потім лісник втік і заховався у будинку свого родича, зателефонувавши у поліцію. Але до приїзду правоохоронців його вдруге знайшли нападники, знову побили, запхали у свою машину і повезли у ліс, погрожуючи розправитися ще і з сім’єю. Зрештою групу охоронців «Майдану мисливського» прибули затримувати поліцейські та місцеві самооборонівці. Зловмисники чинили опір, тож довелося застосувати зброю. Потерпілого відправили у лікарню.

Як повідомили нам у поліції, щодо нападників відкрили два кримінальних провадження – за хуліганство та незаконне утримання людини.

«Майдан мисливський» – це приватне лісомисливське господарство, засновниками якого є волинські та столичні бізнесмени. Люди, яких затримала поліція, найімовірніше, працювали в його охороні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися