Уряд виділив 17 мільйонів на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації на ковельському ветсанзаводі
Волинь

Уряд виділив 17 мільйонів на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації на ковельському ветсанзаводі

6 вересня 2017, 15:10
0
0
Сподобалось?
0

Відкрили фінансування на 17 мільйонів гривень щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Ковельській філії Державного підприємства «Укрветсанзавод».

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, аби прискорити процес освоєння виділених із державного бюджету коштів та якомога швидше усунути наслідки екологічного лиха, видав розпорядження «Про визначення розпорядника коштів, виділених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 травня 2017 року № 465-р». Згідно з документом, розпорядником коштів визначений виконавчий комітет Ковельської міської ради. Фінансування ж зазначених видатків забезпечить департамент фінансів облдержадміністрації.

За словами першого заступника голови Державної споживчої служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Жука ковельську філію «Укрветсанзаводу» штучно доводили до банкрутства. Через це його працівникам не вдавалося забезпечити вчасну утилізацію тваринних рештків, які звозили на завод з усієї області. Це й спричинило значне забруднення навколишнього середовища.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися