Голландський інвестфонд придбав частку Володимир-Волинської птахофабрики
Волинь

Голландський інвестфонд придбав частку Володимир-Волинської птахофабрики

7 вересня 2017, 10:43
0
0
Сподобалось?
0

Приватний голландський інвестиційний фонд Safedam придбав більше 20% акцій одного з найбільших виробників курятини в Україні – «Володимир-Волинської птахофабрики».

Як стало відомо, угоду вже укладено і найближчим часом про неї буде офіційно оголошено в ЗМІ, повідомляє департамент агропромислового розвитку Волинської області.

Поява нового інвестора прискорить реалізацію масштабного інвестиційного плану підприємства з модернізації виробництва, бюджет якого складе більше 25 мільйона євро.

У компанії відзначають, що приватний інвестиційний фонд Safedam зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на консервативних інвестиціях в нерухомість. Ця угода – перший досвід інвестицій Safedam в виробництво продуктів харчування. І дебютний досвід інвестицій в українську компанію.

«Володимир-Волинська птахофабрика» входить до групи компаній OPENMIND і в трійку найбільших виробників курятини в Україні, займаючи 6% внутрішнього ринку курячого м'яса. В інфраструктурі фабрики 100 пташників, власний забійний цех і комбікормовий завод.

Компанія виробляє більше 200 тонн м'яса птиці в живій вазі на добу. «Володимир-Волинська птахофабрика» виробляє продукцію під торговою маркою «Чебатурочка».

ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» закінчило 2015 рік з чистим прибутком 84,757 мільйонів гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися