«Ратнівський аграрій» – чемпіон України!
Волинь

«Ратнівський аграрій» – чемпіон України!

8 вересня 2017, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

Футбольна команда «Ратнівський аграрій» представила Волинь у фіналі чемпіонату України з футболу серед сільських команд фізкультурно-спортивного товариства «Колос» і виграла турнір уперше в історії Волинського ФСТ «Колос».

Фінал відбувся у Переяславі-Хмельницькому 24-27 серпня.

Однойменну команду сільськогосподарське товариство «Ратнівський аграрій» створило минулого року. Однак уже другий рік поспіль вона представляє Волинь на всеукраїнському форумі сільського футболу. В перший же рік існування «Ратнівський аграрій» здобув чемпіонство у першості краю ФСТ «Колос» і поїхав на всеукраїнські змагання. Тоді, наприкінці минулого року, волиняни зупинилися за крок до фіналу, поступившись ФК «Дністер» з Овідіополя, який кілька років тому ще грав в українській професійній першій лізі. І треба ж так: цьогоріч ратнівчанам довелося вже у першому турі фінальних змагань колосівського чемпіонату зустрітися саме з овідіопольцями. Цього разу футболісти з Ратного перемогли з рахунком 2:1. Ця перемога додала віри у власні сили, і волиняни впевнено виграли турнір.

Ось прізвища спортсменів, які принесли спортивну славу області: Василь Котюх, Борис Палій, Ярослав Палій, Дмитро Чирук та Тарас Лукашук з Видраниці, Іван Ковч, Дмитро Щербань, Федір Маринчук, Андрій Мазурик, Андрій Дричик, Євгеній Бляшук та Вадим Більчук з Ратного, Валерій Димарчук зі Старої Вижівки, Дмитро Боровський, Олександр Пінкевич та Андрій Пінкевич із Лучичів, Юрій Ващук та Вадим Сидорук із Сільця, Дмитро Соботович із Якушева, Тарас Панасюк та Михайло Мороз із Гірників. Юрій Ващук визнаний кращим гравцем всеукраїнського чемпіонату!

Грати довелося два дні підряд без відпочинку. Аби розрядитися та знайти додаткову мотивацію, після першої гри ратнівчани з’їздили у Київ на матч Ліги Європи між «Динамо» та португальським «Марітіму». Побували і в Каневі на могилі великого Тараса Шевченка.

Ратнівські футболісти повернулися додому щасливими, з піднесеним настроєм. А вдома їх радо хлібом-сіллю зустрічав колектив товариства «Ратнівський аграрій» і дякували за перемогу.

Найближчими днями керівництво СТОВ «Ратнівський аграрій» має зустрітися із президентом федерації футболу Волинської області Віталієм Кварцяним та обговорити подальший шлях розвитку команди.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ, Волинська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися