Волинь

"Волинь" здолала кризу?

11 вересня 2017, 10:41
0
0
Сподобалось?
0

Майже третину чемпіонату знадобилося футбольному клубу «Волинь» на те, щоб збалансувати і стабілізувати склад для виступів у першій лізі. Нині «хрестоносці» вже не виглядають хлопчиками для биття, а потроху починають знаходити свою гру. Нічийний результат став закономірним підсумком матчу у Миколаєві.

«Миколаїв» – «Волинь» – 1:1

Голи: 1:0 – Сікорський (47), 1:1 – Никитюк (55).

«Миколаїв»: 75. Важинський, 10. Попов (8. Алексанов, 62), 15. Назаренко, 17. Гаврилюк, 18. Момот, 22. Яворський (7. Берко, 70), 23. Ковальов – к, 50. Жичиков, 69. Чучман, 70. Сікорський (40. Барнор, 84), 78. Рогозинський (13. Герасимець, 70).

«Волинь»: 42. Неділько, 11. Шаповал – к, 3. Никитюк, 21. Марушка, 9. Романюк, 6. Шандрук (25. Гладун, 62), 7. Кінаш, 8. О. Марчук, 77. Медведь, 10. Ляшенко, 39. Степанов (29. Нич, 46).

«Волинь» традиційно відіграла матч першим номером. Лучани проводили багато позиційних атак. Але кількість ніяк не переростала у якість. Одного разу загострити гру вдалося Ляшенку. Андрій у своєму стилі «накрутив» двох оборонців у пробив з кута штрафного майданчика – голкіпер миколаївців з ударом ворався. Ще один шанс вивести «Волинь» вперед мав Шаповал. Під час розіграшу кутового Владислав отримав класну скидку від Степанова, однак не влучив у ціль із прекрасної позиції. Не виблискували в атаці й гості, хоча в їхньому складі виступає один з найкращих бомбардирів ліги Ігор Сікорський. У середині першого тайму він мав подвійний момент. З першим ударом форварда впорався голкіпер лучан Неділько, а пробити вдруге завадив Романюк. Та своє слово Сікорський у матчі таки сказав. Не встигли команди як слід розбігатись після перерви, як нападник «Миколаєва» опинився у потрібний час у потрібному місці та вдало зіграв на добиванні. Поразка аж ніяк не входила у плани гостей. «Волинь» почала потужні атаки на ворота Важинського і швидко відігралася. Роман Никитюк влучним ударом головою замкнув подачу від кутового прапорця. Далі і психологічна, і територіальна, і ігрова перевага була за лучанами, які організували фінальний штурм воріт суперника. Двічі небезпечно пробивав Олег Марчук, а вже у компенсований час виривати перемогу мав Нич, однак молодий форвард з метрів восьми пробив над поперечиною. Господарі поля переважно відповідали лише грубістю, тож наостанок попереджень від арбітра.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися