У Білорусі виправдали водія автобуса «Брест-Ковель», який «привіз» труп на митницю
Волинь

У Білорусі виправдали водія автобуса «Брест-Ковель», який «привіз» труп на митницю

14 вересня 2017, 17:34
0
0
Сподобалось?
0

У Білорусі слідчі припинили попереднє розслідування у кримінальній справі про дорожньо-транспортну пригоду в Малоритському районі в травні нинішнього року. Тоді під час огляду автобуса сполученням Брест-Ковель у білоруському пункті пропуску «Мокрани» прикордонники виявили труп чоловіка. Тіло застрягло між задньою віссю та днищем.

Як пише «Заря», водій пояснив слідчим, що він їхав з увімкненим дальнім світлом і протитуманними фарами. Під'їжджаючи до пункту пропуску «Мокрани» помітив темний предмет на проїзній частині. На даній ділянці дороги не було освітлення, предмет не рухався, тому водій вирішив, що це пакет і проїхав над ним.

– Експертизи дозволили нам встановити правдивість показань водія, – пояснив на прес-конференції начальник управління Слідчого комітету по Брестській області Олександр Рахманов. – Сліди крові, тканини ми знайшли під автобусом, а лицьова і бічна частини автобуса не були пошкоджені... Травми на тілі потерпілого говорили про те, що він їх отримав лежачи. Крім того, огляд показав, що в крові потерпілого було 3,2 проміле алкоголю.

За висновками слідства причиною ДТП стали дії пішохода, який ц темнц пору доби, будучи без світлоповертаючих елементів, в одязі темного кольору знаходився на проїжджій частині дороги поза пішохідним переходом. Він поставив своє життя і здоров'я під загрозу, створив перешкоду для руху автобуса. У зв'язку з цим досудове слідство у справі і кримінальне переслідування відносно водія припинені за відсутністю в його діях складу злочину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися