«Волинь» не втримала перемогу над одним із лідерів першої ліги (повне відео та огляд матчу)
Волинь

«Волинь» не втримала перемогу над одним із лідерів першої ліги (повне відео та огляд матчу)

16 вересня 2017, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» потроху позбавляється від статусу аутсайдера першої ліги. Цього разу «хрестоносці» ледь не здолали одного з лідерів турніру – «Інгулець», який має достатньо збалансований набір гравців.

«Волинь»-«Інгулець» – 1:1

Голи: 1:0 – Шаповал (2), 1:1 – Акименко (52).

«Волинь»: 42. Неділько (30. Жмурко, 77), 11. Шаповал – к, 3. Никитюк, 21. Марушка, 9. Романюк, 5. Тетеренко, 77. Медведь, 7. Кінаш (14. Тимошенко, 73), 24. Дмитренко (6. Шандрук, 34), 10. Ляшенко, 39. Степанов (29. Нич, 46).

«Інгулець»: 33. Ганєв, 4. Солдат, 5. Запорожець, 8. Клименко, 18. Локтіонов (9. Мішуренко, 46), 23. Кучеренко (21. Акименко, 46), 28. Павлов, 31. Павелько (7. Рябушко, 70; 49. Січінава, 86), 39. Балан, 80. Лупашко – к, 96. Новотрясов.

Перший тайм пройшов під повним контролем «Волині», хоча господарі поля більше діяли другим номером. Посприяв цьому швидкий гол. Вже на другій хвилині «хрестоносці» заробили стандарт поблизу воріт гостей. Кінаш виконав навіс у штрафний майданчик, м’яч перелетів «острівець» із чотирьох оборонців «Інгульця» і дістався до абсолютно вільного Шаповала, і капітан «Волині» безперешкодно розстріляв ворота. Гості явно потрапили у нокдаун, тож лучани могли добити суперника, але молодій команді Альберта Шахова просто забракло досвіду. «Хрестоносці» ніби й намагалися швидко розвинути успіх, провели багато атак, але швидкість – не завжди якість. Тож більшість епізодів можна охарактеризувати як напівмоменти. Найгостріший з них був у Ляшенка, котрому завадив забити у порожні ворота захисник. Також непоганий удар вдався Тетеренку – м’яч пройшов над хрестовиною. Лише наприкінці тайму кілька атак вдалося гостям, але теж без реальної гостроти.

У перерві у роздягальні «Інгульця» відбулася серйозна розмова, і у другому таймі малюнок гри дещо змінився. Гості дуже швидко відігралися. Акименко у штрафному майданчику «Волині» отримав м’яч, закрився корпусом від Романюка і пробив повз Неділька. Наступній хвилин десять були найскладнішими для «Волині» у цьому матчі. Апогеєм натиску гостей став вільний удар у штрафному майданчику лучан, після того як неділько взяв м’яч у руки від Марушки. Акименко з вільного пробив потужно, але влучив у стінку і заробив кутовий. Після подачі від прапорця лучани невдало винесли м’яч. На лінії штрафного його підібрав Солдат і потужно пробив у поперечину, Акименко готовий був замкнути відскок, але Неділько ціною травми вибив «круглого» у поле. Отримавши допомогу лікарів голкіпер «хрестоносців» ще провів на полі ще якийсь час і був замінений на Жмурка.

В останні 15-20 хвилин команди зіграли у відкритий футбол. Нич і Лупашко змусили попрацювати голкіперів, а Романюк і Мішуренко обстріляли перекладини. Кожна з команд може жалітися на втрачені очки у цьому матчі, проте нічийний результат, напевно, найбільш справедливий.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися