Луцький КХП №2 передали в оренду Чортківському комбінату хлібопродуктів
Волинь

Луцький КХП №2 передали в оренду Чортківському комбінату хлібопродуктів

18 вересня 2017, 18:20
0
0
Сподобалось?
0

З метою розвитку Луцького комбінату хлібопродуктів №2, який є стратегічним об’єктом для Волині, цілісний майновий комплекс передано в оренду Чортківському комбінату хлібопродуктів. Таким чином буде відновлено роботу луцького підприємства на повну потужність.

Про це інформує Департамент агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Минулого тижня відбулась зустріч нового керівництва ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» з керівниками господарств області. Керівник Чортківського комбінату хлібопродуктів Петро Стефаняк та його перший заступник Микола Крутій розповіли присутнім про плани щодо модернізації виробничих процесів на підприємстві, про співпрацю з керівниками господарств та в подальшому – розвиток експорту. Підприємство орієнтовно за два тижні буде готове заготовляти зерно та розпочати його помол. Петро Стефаняк зазначив, що ціни будуть формуватися в понеділок з 12 по 14 годину на цілий тиждень. Сою на КХП №2 вже готові приймати, на досушку через 10 днів, в подальшому кукурудзу на зерно та соняшник. Протягом місяця продукція зберігатиметься безкоштовно.

Директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко подякував Вадиму Гранюку, який останні три роки керував підприємством, за роботу по його збереженню. Також Вадима Гранюка запропоновано призначити заступником директора КХП №2 по сировині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися