Волинський поліцейський візьме участь у міжнародному чемпіонаті з багатоборства кінологів
Волинь

Волинський поліцейський візьме участь у міжнародному чемпіонаті з багатоборства кінологів

20 вересня 2017, 18:29
0
0
Сподобалось?
0

26-30 вересня в Ужгороді відбудеться міжнародний чемпіонат Національної поліції України з багатоборства кінологів. Волинь на змаганнях представлятиме Микола Головій з вівчаркою Ніком.

У кінологічному центрі ГУНП у Волинській області розпочалися фінальні тренування до участі в міжнародному турнірі. Інспектори-кінологи перевірили, як їх вихованці долають смугу перешкод, шукають стріляні гільзи, різноманітні предмети та допомагають у затриманні умовного озброєного злочинця. Оцінювали рівень підготовки німецьких вівчарок Джолі та Ніка.

За підсумками занять кінологи вирішили, що на змаганнях в Ужгороді виступатиме німецька вівчарка Нік. Її підготовкою займається молодший інспектор-кінолог Микола Головій.
Кінологічний центр є структурним підрозділом волинської поліції. На його базі проводять навчання розшукових, вартових і спеціальних собак з пошуку наркотиків, вибухівки і зброї. Нині тут утримують 25 тварин. З початку року службові собаки понад 350 разів залучалися до розкриття злочинів, скоєних на території області. Вони несуть також службу в зоні проведення антитерористичної операції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися