У Луцьку двоє братів взяли у заручники поліцейських, які прийшли їх обшукувати
Волинь

У Луцьку двоє братів взяли у заручники поліцейських, які прийшли їх обшукувати

29 вересня 2017, 18:19
0
0
Сподобалось?
0

Вчора близько 11 години оперативники Управління захисту економіки у Волинській області та працівники прокуратури прийшли з обшуком в одну з квартир у будинку на вулиці Огієнка у Луцьку. Це житло винаймали двоє рідних братів-лучан – 25 та 30 років. Вони виявилися озброєними та взяли кількох оперативників у заручники. На місце події прибула слідчо-оперативна група, а також працівники патрульної поліції. До спецназу справа не дійшла. «Гангстерів» переконав здатися адвокат. Тож, зрештою, поліцейські такі виконали те за чим прийшли. Орендована братами квартира фактично була підпільним цехом з обробки бурштину. Тут вилучили саме каміння, станки для його шліфування комп’ютер, мобільні телефони, набої та гроші.

Поліцейські також вилучили карабін та пістолет травматичної дії «ФОРТ-12 РМ», якими лучани погрожували правоохоронцям. За попередніми даними, на зброю є дозволи. Відзначимо, що право на користування травматичною коротко ствольною зброєю на гумових кулях має обмежене коло осіб. Це працівники правоохоронних структур, журналісти та представники громадських формувань.

Чоловікам, які могли б відбутися штрафом або умовним покаранням за оборудки з бурштином, тепер світить до восьми років тюрми.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися