Волинь

"Волинь" програла "Руху" через автогол

12 жовтня 2017, 08:34
0
0
Сподобалось?
0

Перед очною зустріччю «Рух» і «Волинь» були абсолютними сусідами у турнірній таблиці – обидві команди мали в активі по 15 очок і знаходились над зоною вильоту. Можна сказати, відбулося таке собі турнірне західноукраїнське дербі. Плюс, слід згадати, за «Рух» нині виступають двоє вихованців луцького футболу – Віктор Хомченко та Олександр Чепелюк.

«Рух»-«Волинь» – 1:0

Гол: 1:0 – Никитюк (83 – авто гол).

«Рух»: 29. Ільющенков, 21. Заставний – к, 4. Дуць, 88. І. Білий, 99. Вербний, 48. Чепелюк (16. Б. Баранець, 80), 32. Буй, 22. Г. Баранець (47. Грисьо, 59), 17. Лозовий (3. Гурський, 90+2), 9. Козловський (94. Хомченко, 46; 95. Ткачук, 89), 8. В. Білий.

«Волинь»: 32. Хвалицький, 9. Романюк, 3. Никитюк, 2. Воробей, 11. Шаповал – к, 77. Медведь, 7. Кінаш, (25. Дмитренко, 46), 8. О. Марчук, 5. Тетеренко, 44. Неделюк (26. Щербань, 69), 99. Пищур.

Перший тайм краще вдався саме лучанам. Вже на першій хвилині класний прохід вдався Владиславу Шаповалу. Капітан лучан пройшов кількох опонентів і пробив у ближній кут – м’яч влетів у сітку із зовнішнього боку. Також воротам «Руха» загрожували Олег Марчук та Ярослав Кінаш. Особливо гострим був удар останнього. Слід відзначити, що Кінаш у попередньому матчі з Полтавою отримав достатньою серйозне ушкодження і на поєдинок у Винниках вийшов на морально-вольових. Проте зміг зіграти лише один тайм. Відсутність креативного гравця у центрі у «Волині» дещо змінила розклад сил у матчі.

Другий тайм був уже за «Рухом». «Волинь» пробувала атакувати, проте, не було останнього паса. 90 відсотків атак завершувалися невдалими подачами у штрафний майданчик, де м’яч ставав легкою здобиччю для голкіпера «Руху» Ільющенкова. Тактика гри на височенного Олександра Пищура себе не виправдала, та й форвард-ветеран не домінував на «другому поверсі». Розрахунок  Команда з Винників атакувала більш організовано й створювала моменти хай і не так часто, проте регулярно. Непогані нагоди мали Григорій Баранець та Буй. Вербний ледь не закинув голкіперу лучан м’яч за комір, адже Денис Хвалицький задалеко вийшов з воріт під час атаки «Руху» і не без проблем дотягнувся до м’яча. Та все ж сильного натиску господарі поля створити не змогли і матч потроху докочувався до завершення, а на табло горіли нулі, які цілком влаштували б «Волинь». Але на 83-й хвилині Вербний гостро прострілював у штрафний майданчик, а Роман Никитюк, намагаючись заблокувати потрапляння м’яча у небезпечну зону, коліном зрізав його у ворота. У даному випадку можна сказати, що Фортуна обрала тих, хто більше старався, адже за увесь перший тайм у лучан можна виділити хіба що удар Юрія Романюка з солідної відстані, над яким довелося потрудитися Ільющенкову.

На матчі «Волині» у Винниках був присутній солідний десант волинських уболівальників. Виїзд для них не обійшовся без пригод. Ще під час матчу лучан виник конфлікт із правоохоронцями. В одного з поліцейських фани відібрали шолом. Після матчу виїзну групу уболівальників «Волині» у Львові затримала поліція і доставила у відділок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися