Має чотирьох донечок і синочка-племінника
Волинь

Має чотирьох донечок і синочка-племінника

5 жовтня 2017, 10:50
0
0
Сподобалось?
0

Після смерті батьків хлопчика забрав у свою сім’ю дядько

Денис Калінов – точна копія свого батька Олексія. Це підтвердить кожен, хто дивиться на його фото. І поставу таку має, і риси обличчя. А от характер, швидше, мамин. На жаль, юнак мало пам’ятає своїх найрідніших людей, бо в чотири рочки залишився круглим сиротою.

Так жорстоко розпорядилася доля. У 28 років від запалення легень згас тато Олексій. Молоде подружжя не встигло натішитись одне одним, бо прожили разом усього кілька років. Маленький Денис – ось заради кого мусила триматися мама Оксана. Нелегко їй було в чужій стороні, бо ж мешкали аж у Псковській області в Росії, звідки родом покійний чоловік. Тому вирішила жінка повертатися в батьківський дім у село Липне Ківерцівського району Волині. Тут мешкали брат із сім’єю, мама. Зібрала нехитрі пожитки, взяла маленького синочка – і рушила в дорогу. Хо­тіла в Україні облаштувати життя, виростити Дениса, проте не судилося... Того дня Оксана зайнялася пранням. Увімкнула стару пральну машину – і її вбило струмом. У 33 роки мами не стало. До себе у сім’ю чотирирічного хлопчика, який ще не усвідомлював усієї гіркоти втрати, прийняв дядько Леонід Громик.

– У нас на той час підростало троє донечок, – розповідає його дружина Люда. – Ми завжди мріяли про сина, тож одразу вирішили забрати Дениса до себе. Навіть думки такої не було, щоб віддавати в інтернат. Він же наша кровинка. Спочатку в садочок із сестричками ходив, а потім і в школу. Через кілька років я народила ще донечку. Тож тепер маємо Настю, Катю, Дарину, Таню і сина Дениса.

Між найстаршою донькою та Денисом – лише місяць різниці. Вони тепер найперші помічники батькам. Настя – мамина права рука, а Денис – татова. Хлопець знає, що його справжні батьки померли, але рідних тітку і дядька, які ростили і виховували його змалечку, називає саме так. У Росії ніяких родичів не лишилося. На початках приїздили на Волинь колишні сусіди, а зараз підтримують зв’язок через соціальні мережі. Денис не любить ятрити стару рану. Тож, щоб уникнути наших розпитувань, юнак підхопив косу і – на поле. Тому і сфотографували лише жіночу частину багато­дітної родини Громиків.

Руслана ТАТАРИН, Волинська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися