«Волинь» завершила перше коло у зоні вильоту
Волинь

«Волинь» завершила перше коло у зоні вильоту

17 жовтня 2017, 08:30
0
0
Сподобалось?
0

Домашнім матчем із клубом «Гірник-Спорт» луцька команда завершувала перше коло. «Волині» дуже потрібна була перемога, щоб убезпечити себе від опускання у зону вильоту, проте клуб із Горішніх Плавнів, який нині впевнено тримається у середині турнірної таблиці, більшу частину своїх очок набрав саме у виїзних матчах, йдучи за цим показником четвертим у першій лізі. «Гірник-Спорт» і цього разу показав себе досвідченим гостьовим бійцем.

«Волинь»-«Гірник-Спорт» – 0:1

Гол: 0:1 – Фаюк (63).

«Волинь»: 32. Хвалицький, 11. Шаповал – к, 3. Никитюк, 2. Воробей, 9. Романюк, 77. Медведь, 5. Тетеренко, 6. Шандрук (24. Дмитренко, 43), 10. Ляшенко (68. Ясковець, 84), 8. О. Марчук, 99. Пищур (39. Степанов, 81).

«Гірник-Спорт»: 32. Мирний, 29. Пінчук, 5. Кравчук, 2. Носарєв, 21. Цапій, 10. Моісеєнко (3. Голядинець, 89), 54. Павлик (7. Фаюк, 63), 8. Корольков – к (24. Панасенко, 79), 23. Батюшин, 11. Коваленко (20. Сидоренко, 90+2), 14. Шевчук.

 «Волинь» на правах господаря почала матч наступом на ворота суперника. Натиск хрестоносців вилився у серію кутових та стандартних положень, які мало наближали «Волинь» до гола. Було лише кілька неточних ударів від Пищура та Воробея. Гості перечекали, доки лучани випустять пару, й потрохи почали перехоплювати ініціативу. І уже під кінець тайму «Гірник-Спорт» показав зуби. Спершу Шевчук ледь не переправив м’яча у ворота після гострого прострілу з флангу, а потім Королькова вивели на побачення з Хвалицьким, і тільки відчайдушні дії голкіпера виправили ситуацію.

Другий тайм гості почали значно сміливіше. Уже на 47-й хвилині Павлик поцілив у штангу воріт «Волині». Лучани відповіли більш-менш гостро. Пищур потужно виконав штрафний метрів з 25, Мирний відбив м’яча перед собою, але у потрібний момент на добивання ніхто не встиг. Тренерський штаб гостей відчув, що у Луцьку можна здобути максимальний результат, і почав вводити у бій свіжі сили. На 63-й хвилині замість Павлика на поле вийшов Фаюк і вже першим доторком до м’яча вивів «Гірник-Спорт» вперед. Ще за хвилину Фаюк міг оформити дубль, але з його ударом головою з лінії воротарського впорався Хвалицький. Загалом, у другому таймі воротар «Волині» не нудьгував. На 72-й хвилині Хвалицький відбив удар Королькова з лінії штрафного майданчика, а потім впорався ще й з добиванням від Шевчука. На 77-й хвилині гості гостро розіграли кутовий. Знову по воротах бив Фаюк, Хвалицький парирував, а Батюшин, який таки «додав» у сітку, перебував в офсайді, тож гол не зарахували. Уже на останніх хвилинах Хвалицький виграв очну дуель у Панасенка. Тож голкіпера «Волині» можна назвати героєм матчу, який врятував хрестоносців від ганебного розгрому у рідних стінах.

Поразка опустила «Волинь» у зону вильоту – на 15 сходинку у турнірній таблиці. Настав екватор чемпіонату, але матчі другого кола розпочнуться ще цього року. 20 жовтня лучани знову зіграють вдома із чернігівською «Десною», яка йде третьою у лізі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися