«Волинь» програла «Десні» і втратила трьох гравців на наступний матч
Волинь

«Волинь» програла «Десні» і втратила трьох гравців на наступний матч

22 жовтня 2017, 03:51
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» почала друге коло домашнім матчем із «Десною». Чернігівці вже оговталися після відібраного у них за підсумками минулого сезону законного права виступати у прем’єр-лізі, й нині знову перебувають у групі лідерів та ведуть боротьбу за підвищення у класі. У «Волині» все куди більш приземлено – потрібно не вилетіти у другу лігу. Але матч з «Десною» оптимізму у цьому сенсі не додав.

«Волинь»-«Десна» – 0:2

Голи: 0:1 – Волков (43), 0:2 – Волков (78).

«Волинь»: 32. Хвалицький, 11. Шаповал – к, 3. Никитюк (14. Тимошенко, 46), 2. Воробей (21. Марушка, 26), 5. Тетеренко, 77. Медведь, 8. О. Марчук (31. Богомаз, 51; 24. Дмитренко, 62), 9. Романюк, 10. Ляшенко, 44. Неделюк (39. Степанов, 41), 99. Пищур.

«Десна»: 25. Махновський, 5. Жук, 33. Парцванія, 22. Братков, 14. Мостовий, 13. Коберідзе (3. Щедраков, 83), 9. Арвеладзе, 89. Волков (77. Галенков, 84), 12. Картушов – к (90. Коваленко, 80), 10. Філіппов (87. Скепський, 88), 20. Безбородько (11. Олійник, 71).

Вилучення: Пищур (36 – друге попередження).

«Десна», як і належить фаворитові, почала матч з відкритим забралом і вже на старті створила чимало проблем «Волині». Захист луцької команди відверто не встигав за ходом думок чернігівських футболістів а таці. Тому віддуватися за своїх партнерів часто доводилося голкіперу «хрестоносців» Денису Хвалицькому. За перших півгодини він здійснив чотири сейви, а ще був сейв від Воробея, який відбив фактично гольовий удар від Волкова, і кілька неточних ударів з вигідних позицій. «Волинь» перетерпіла цей відрізок і почала потроху вирівнювати гру. Почали виникати моменти й поблизу воріт «Десни». Зокрема двічі протягом кількох хвилин пробивав Пищур. Але потім стався ланцюг подій, який остаточно зламав гру. Олександр Пищур посварився з головним арбітром за несправедливий, на думку футболіста «гірчичник» для молодого партнера по команді Руслана Марушки. Столичний суддя Олександр Павлюк свого рішення, звичайно, не відмінив, зате вліпив жовту картку ще й своєму тезці Пищуру – за розмови. Не відомо, що сказав Павлюку ветеран «Волині», але арбітр явно затаїв образу на нього, і вже у наступній атаці за дрібний фол у нападі Пищур отримав друге попередження і пішов відпочивати. А гра знову, і вже практично на весь матч, перекочувала на половину поля «Волині» і гості ще до перерви реалізували чисельну більшість. Двоє гравців «Десни» вийшли на побачення з Хвалицьким, Філліпов пасом відіграв голкіпера, а Волков закотив м’яч у порожні ворота. До речі, той же Волков міг забити ще трохи раніше, але після його удару-парашута, м’яч опустився на поперечину.

У другому таймі гості могли здобути крупну перемогу. Картушов на початку 45-хвилинки з району 11-метрової позначки запустив м’яч по горобцях, Волков знову поцілив у поперечину, другий його удар дивом парирував Хвалицький. І все ж саме Волков добив «Волинь». Вкотре залишений без опіки у штрафному майданчику, він розстріляв ближній кут. Правда, слід зауважити, що гольова атака почалася з не зовсім чистого відбору м’яча на протилежній половині поля, однак арбітр фол проти Тетеренка не зафіксував. Уже на 90-й хвилині черговий сейв Хвалицького завадив Мостовому забити гол-красень зі штрафного.

Окрім самої поразки у цьому матчі «Волинь» понесла серйозні кадрові втрати на наступний виїзний із клубом «Балкани», який відбудеться 29 жовтня. У ньому не зіграють через дискваліфікацію Олександр Пищур, його «підзахисний» Руслан Марушка та один з ключових оборонців Юрій Романюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися