У Луцьку на фестивалі бойових мистецтв ламали дошки, ходили по склу, лежали на цвяхах і збирали гроші на АТО
Волинь

У Луцьку на фестивалі бойових мистецтв ламали дошки, ходили по склу, лежали на цвяхах і збирали гроші на АТО

22 жовтня 2017, 05:15
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Луцьку у міському палаці культури відбувся фестиваль бойових мистецтв «Нефритовий дракон». Його співорганізаторами виступили Волинська обласна федерація таеквон-до (ITF) та міська рада.

У фестивалі взяли участь спортсмени, які представляють різні види єдиноборств. Кожна федерація намагалася продемонструвати свої переваги, тож виступи були достатньо яскравими. Зокрема, дуже колоритно виступи представники двох шкіл бойового гопака – «Герць» та «Спас». Перші показували традиційну «гопакову» техніку із застосуванням холодної зброї, а спасівці є послідовниками козаків-характерників, тож демонстрували загартованість своїх тіл – ходили по склу, лягали на цвяхи, ламали дошки об торс та коліно. Таеквондисти акцентували на своїх перевагах – це стрибкова техніка, комплекс вправ із самооборони та розбиття дошок. Також на фестивалі виступили представники тхеквондо (WTF) і «запалили» вихованці клубу капуейри. Також у дійстві виявили бажання взяти участь члени луцької школи історичного фехтування «Айна Бера». Правда свій показовий виступ вони проводили не у залізних обладунках, а у тренувальному споряджені.

Вхід на фестиваль був вільним. Захід мав ще й благородну мету – під час його проведення відбувався збір коштів на АТО. Як розповів головний організатор дійства – президент федерації таеквон-до Волинської області Олександр Кінах (4-й дан), зібрати вдалося 2514 гривень. Ці гроші, за попередньою домовленістю, передали отцю Володимиру з капеланської служби Волинської єпархії УПЦ КП.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися