У Житомирі відбувся чемпіонат України з кулінарного мистецтва. Участь у ньому взяли 50 учасників з усіх куточків нашої держави. Аби розмістити таке масштабне дійство на зустріч організатором пішов торговий центр «Метро». Змагання відбувалися у різних номінаціях. Учасники готували страви з традиційної, сучасна та сучасна українська кухні, молекулярна кухня. Честь Волині захищав шеф-кухар Ігор Пархомчук. У номінації «Сучасна кухня» він посів друге місце, а у конкурсі «Золотий шеф» став другим. Також серед членів поважного журі конкурсу був відомий волинський ресторатор – член правління Асоціації кулінарів України Микола Наход, який виконував обов’язки судді-модератора.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!