Суд поновив на посаді міліціонера-дебошира і наказав повернути йому понад 127 тисяч гривень за «вимушений прогул»
Волинь

Суд поновив на посаді міліціонера-дебошира і наказав повернути йому понад 127 тисяч гривень за «вимушений прогул»

25 жовтня 2017, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

Волинський окружний адміністративний суд поновив на посаді скандального поліцейського – екс-заступника начальника департаменту захисту економіки Головного управління Нацполіції у Рівненській області майора Олександра Волошина. Чоловіка звільнила під час переатестації. Волошин ігнорував атестаційну комісію, симулював хворобу, однак знаходився у той час не у лікарняному ліжку, а весело і гучно проводив час у нічних закладах Луцька, де встигав брати участь у бійках, у тому числі з поліцією, та двічі затримувався патрульними. Одного разу суд не побачив у діях Волошина хуліганських дій, а після другого випадку йому таки довелося сплатити штраф.

Про поновлення на посаді Олександра Волошина повідомила у «Фейсбук» рівненська журналістка Інна Білецька.

Цікаво, що у травні минулого року під контролем громадськості Волинський окружний адміністративний суд відмовив Волошину у поверненні на посаду. Не змінила рішення й апеляційна інстанція, проте Вищий адмінсуд повернув справу на першу інстанцію на повторний розгляд. Цього разу Волинський окружний адміністративний суд постановив, Олександру Волошину взагалі не потрібно було проводити переатестацію.

Є у судовому рішенні й такий абзац: «При цьому суд зазначає, що членами атестаційної комісії були представники громадськості, щодо яких відсутні відомості про їх репутацію, вік, освіту, професійні та моральні якості, а відтак і про здатність об’єктивно та з професійної точки зору оцінити службову діяльність поліцейських».

Поновивши Олександра Волошина суд зобов’язав МВС виплатити йому ще й компенсацію грошового забезпечення за вимушений прогул – 127 738 гривень. Ще 6955 відповідач має сплатити за судові витрати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися