На Волині службове авто поліції спровокувало ДТП
Волинь

На Волині службове авто поліції спровокувало ДТП

27 жовтня 2017, 17:59
0
0
Сподобалось?
0

Вчора близько 20 години на автодорозі Луцьк-Горохів поблизу села Гірка Полонка Луцького району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль «ВАЗ-2109» під керуванням жителя села Ржищів Горохівського району виїхав на узбіччя та перевернувся. Дивом обійшлося без жертв. У салоні легковика окрім водія була його вагітна наречена, з якою вони мали одружитися наступного тижня.

Чоловік розповів виданню «Волинь24», що уникав зіткнення із поліцейським авто, яке раптово виїхало на зустрічну смугу, ризикуючи своїм життям і життям вагітної дівчини. Також водій розповів, у службовому авто було четверо поліцейських, один із них намагався домовитися про компенсацію, щоб потерпілі не заявляли про випадок. Також чоловік припустив, що правоохоронці були п’яними. Щодо останнього твердження сектор комунікації ГУНП у Волинській області оприлюднив офіційне спростування.

«У ЗМІ було оприлюднено інформацію, що учасниками ДТП є працівники поліції, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. Однак, вказана інформація не відповідає дійсності. Поліцейські, котрі зупинилися біля місця скоєння ДТП, не перебували в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходженням в присутності водія «ВАЗу» медичного огляду на стан алкогольного сп’яніння у Волинському обласному наркологічному диспансері в співробітників поліції жодних ознак алкогольного сп’яніння не виявлено. Також, не виявлено ознак алкогольного сп’яніння і у водія автомобіля «ВАЗ-2109», – йдеться у повідомленні.

Факт ДТП належним чином зафіксовано. Розслідуванням займається прокуратура Волинської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися