На Волині зупинили підпільне виробництво деревного вугілля
Волинь

На Волині зупинили підпільне виробництво деревного вугілля

2 листопада 2017, 20:01
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники податкової міліції Волині зупинили незаконне виробництво  та продаж до Польща деревного вугілля. Експорт товару відбувався за підробленими документами, інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Днями оперативники та слідчі ГУ ДФС у Волинській області провели обшук офісного приміщення та огляд територій, де зловмисники облаштували цехи з незаконного виробництва деревного вугілля. В результаті вилучено 6 тонн готової продукції, 50 метрів кубічних необлікованої деревини, 13 піролізних печей без сертифікатів, а також 14 печаток та штампів суб’єктів господарювання. До слова, серед фірм, через які здійснювалися незаконні оборудки, 2 підприємства-нерезидента з Панами і Литви. Власне документацію, яка підтверджує проведення незаконних операцій, і чорнову бухгалтерію правоохоронці теж виявили в офісі «тіньових» постачальників деревного вугілля.

Наразі вирішується питання призначення експертиз та накладення арешту на майно понад 500 тисяч гривень, що вилучено в ході обшуків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися