«Волинь» у меншості здобула вольову перемогу (відео матчу)
Волинь

«Волинь» у меншості здобула вольову перемогу (відео матчу)

3 листопада 2017, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

Сказати, що «Волині», яка нині знаходиться на передостанньому місці у першій лізі, дуже потрібно набирати очки – нічого не сказати. І набирати їх потрібно уже не зважаючи на статус суперників. «Авангард» з Краматорська, який завітав до Луцька у п’ятницю, у нинішньому сезоні міцний середняк першої ліги. Можливо, команда могла б втрутитися у боротьбу за вищі місця, але, швидше за все, перед нею такі завдання не стоять.

«Волинь»-«Авангард» – 2:1

Голи: 1:0 – Нич (30), 1:1 – Собко (50), 2:1 – Марушка (82).

«Волинь»: 1. А. Марчук, 5. Тетеренко, 21. Марушка, 3. Никитюк – к, 11. Шаповал, 14. Тимошенко (44. Неделюк, 58), 77. Медведь, 10. Ляшенко, 24. Дмитренко (39. Степанов, 90+3), 8. О. Марчук, 29. Нич.

«Авангард»: 75. Денчук, 18. Воробей (8. Іващенко, 68), 4. Коротецький, 5. Єрмаков, 33. Ульянов, 77. Полюлях (17. Демченко, 31), 2. Шершень, 14. Малиш (55. Лобов, 46), 9. Даудов (19. В. Шарай, 63), 10. Собко – к, 7. Шаврін.

Вилучення: Нич (48 – друге попередження).

Грати командам довелося на важкому полі – таким його зробив дощ, який іде у Луцьку другий день. Газон швидко втратив привабливий вигляд і футболісти втратили досить багато часу аби призвичаїтися до нього. За перші майже півгодини із серйозних подій можна згадати хіба що гол Вадима Шавріна у ворота «Волині», який відмінили через положення поза грою. Далі своє слово сказав один з головних героїв та антигероїв матчу у складі лучан – молодий нападник Назарій Нич. Він провів на полі трохи більше тайму, але зробив це дуже яскраво. Назарій вперто чіплявся за м’яч на чужій половині майданчика, іноді діставалося й ногам опонентів. За це Нич отримав попередження на 29-й хвилині. Буквально за якихось 30-40 секунд непоступливість Назарія була винагороджена уже у позитивному значенні. Нич у падінні головою переправив м’яча у сітку воріт «Авангарда» після навісу від Шаповала. На 40-й хвилині Назарій міг подвоїти перевагу «хрестоносців», але не реалізував вихід на побачення голкіпером краматорців, але тут ще є питання до захисника, який вбіг у спину нападаючому. Останні хвилини першого тайму краще вдалися гостям. Капітан і лідер атак «Авангарда» Віталій Собко двічі тікав від захисників «Волині» на правому куті воротарської, але у першому епізоді забарився з ударом, а у другому пробив повз дальню стійку.

По перерві герої на полі не змінилися. Тільки от дії Нича цього разу були зі знаком «-». Назарій знову занадто активно пішов у відбір і ледь не відірвав ногу опоненту, за що отримав законне друге попередження і пішов з поля. Луцька юнь у меншості не протрималася більше двох хвилин. Знову ніким не прикритий у штрафному майданчику Собко отримав м’яч і цього разу з ударом у нього все було добре – 1:1. Після цього гра надовго заспокоїлася і наступний гострий момент виник аж на 70-й хвилині. Юрій Тетеренко класно навісив на Олександра Медведя, але останній погано влучив по м’ячу і «круглий» пішов повз ціль. На 80-й хвилині Олег Марчук пройшов двох опонентів і практично увірвався на вільний простір у чужому штрафному майданчику, але його прохід фолом зупинив центральний захисник. Перспективний штрафний по центру воріт лучани не використали – після удару м’яч влучив у стінку. Але Марчук таки покарав суперників за грубість. У наступній атаці «Волинь» заробила кутовий. Марчук продовжив подачу скидкою на дальню стійку, де головою у ворота м’яч відправив Руслан Марушка.

Гості спробували врятувати гру, але нічого конкретного попереду у них не виходило. А от «Волинь» могла збільшити перевагу. Лучани не реалізували вихід три в один. Точніше, Владислав Дмитренко навіть забив, але заліз в офсайд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися