Переможець «Кубка ФК «Адреналін» виведе збірну України на матч проти словаків
Волинь

Переможець «Кубка ФК «Адреналін» виведе збірну України на матч проти словаків

5 листопада 2017, 16:29
0
0
Сподобалось?
0

Турнір у Луцьку вкотре зібрав когорту команд із майже усіх куточків України. На цей раз 16 команд були розподілені на дві вікові категорії: 2006 та 2008 року народження.

Про це розповідає «ВолиньSport».

2008-ий  представляли такі команди: «Адреналін-2» (Луцьк), «Локомотив» (Київ), «Зінедін» (Ужгород), «Смига» (Рівненська область), «Адреналін-1» (Луцьк), «Старт» (Київ), «Восход»(Київ) та «Волинь» (Луцьк). Суперники були розбиті на дві групи.

У перший змагальний день проводились відбіркові матчі. Кожна команда зіграла по три матчі, за результатами яких або проходила у наступний ігровий день (тобто 1/2 фіналу), або ж завершувала виступи. Найкраще себе зарекомендували команди «Зінедін» та «Адреналін-1», які, здобувши по 3 перемоги, посіли перші місця у своїх групах.

За другу сходину точилася боротьба у обох групах, тому доводилось рахувати не лише кількість очок, але й різницю забитих та пропущених м’ячів. Саме завдяки цьому до півфіналу пробився київський «Восход», який мав чисельну глядацьку підтримку, та Смига, що на один бал випередила київський «Локомотив».

Категорію дітей 2006-го року народження представляли: «Каскад Бровари» (Київ), «Єврошпон» (Смига), «Адреналін» (Луцьк), «Гера» (Дубно), «ДЮСШ-14» (Київ), «Денді» (Луцьк), «ДЮСШ Блохіна-Бєланова»(Вінниця) та «Верес» (Рівне).

Тут уже була представлена більша кількість регіонів, тому боротьба обіцяла бути ще запеклішою. Так і сталося. У групі «А» жодна з команд не змогла здобути максимальної кількості очок, однак таких, що не мали очок, теж не було. Кожен матч був безкомпромісним, що й вилилось у підсумкову турнірну таблицю – «Єврошпон» – 7 очок, «Адреналін» – 4, «Каскад» і «Гера» по 3.

В іншому квартеті боротьба була лише за другу сходинку, адже перше місце впевнено посів рівненський «Верес», який здобув 3 перемоги. Друге прохідне місце посіла команда з Вінниці, яка випередила київську «ДЮСШ-14».

 Матчі, в яких вирішується доля медалей, та ще й коли на полі діти – завжди непередбачувані. Тут не побачити симуляції та затримки часу. Тут лише повна самовіддача, адже багатьох юних футболістів прийшли або ж приїхали підтримати їхні батьки та друзі. А що ще може бути кращою мотивацією для цих хлопчаків? Хоча часто можна було почути підбадьорюючі слова й від тренерів, які не завжди могли стримувати свої емоції, адже вони хвилювались не менше за  гравців.

На стадіоні СНУ свої матчі проводили діти меншої вікової категорії. Попри це хлопчаки летіли в підкати, не боялись йти у боротьбу та показували чудову гру як для свого віку.

Як і очікувалось, півфінальні матчі виявились цікавими, адже кожна з команд хотіла пробитись у фінал та поборотися за головний приз змагань. За результатами цих матчів перемоги здобули команди «Адреналін-1» та «Зінедін», які до вирішального матчу підійшли без поразок.

Долю бронзових нагород вирішували київський «Восход» та «Смига». У матчі за 3-тє місце більше пощастило столичній команді, яку надзвичайно активно підтримували батьки та тренери.

А ось у фінальному матчі було все: гол, сльози, емоції,  радість від перемоги та розпач від поразки. Саме таким щирим і є дитячий футбол, в якому гравці мріють стати відомими футболістами.

Фінальний розподіл місць у категорії дітей 2008 року народження виглядає таким чином:

1 місце – «Адреналін-1»

2 місце – «Зінедін»

3 місце – «Восход»

В цей час на іншому стадіоні (військового ліцею) свої вирішальні матчі проводили діти 2006 року народження. Там матчі були не менш цікавими та напруженими.

У півфіналах «Єврошпон» обіграв школу «Блохіна-Бєланова», а «Верес» виграв географічне дербі в луцького «Адреналіна». На жаль, не вдалося господарям турніру здобути хоча би малий фінал, тож «бронза» поїхала до Вінниці.

У фінальному  двобої перемогу виборола команда «Єврошпон»,  яка  переграла «Верес». Тому в цій категорії розподіл медалей виглядає так:

1 місце – «Єврошпон»

2 місце – «Верес»

3 місце – «ДЮСШ Блохіна-Бєланова».

На церемонії нагородження (крім медалей та кубків) вручалися ще й індивідуальні нагороди найкращим гравцям. Так, кращим гравцем у молодшій групі став  Лотиш Іван з «Адреналіну-1». Також  цікавий приз отримав найперспективніший гравець Адамчук Артур. Він виводитиме гравця збірної України під час товариського матчу зі Словаччиною, який відбудеться у Львові. Здається сам хлопчик не до кінця усвідомив, що сталося. Навіть під час маленького інтерв’ю, він весь час шукав поглядом маму.

У старшій категорії найкращим гравцем став Пелагеєнко Микола, який представляв команду переможців. Крім цього, всі гравці отримали і солодкі призи.

Тож «Кубок ФК «Адреналін» вдався на всі сто, про що свідчать гарний настрій усіх учасників та кількість охочих зробити фото на пам’ять.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися