На Волині діяв підпільний реабілітаційний центр для нарко- та алкозалежних
Волинь

На Волині діяв підпільний реабілітаційний центр для нарко- та алкозалежних

6 листопада 2017, 09:35
0
0
Сподобалось?
0

Днями правоохоронці Волині провели обшуки у приміщеннях мережі реабілітаційних центрів «Волна+». Зокрема навідалися у житловий будинок у селі Гаразджа Луцького району. Як з’ясувалося, тут утримували понад 30 мешканців Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської та інших областей під приводом лікування від наркотичної залежності, а також хронічного алкоголізму. У чоловіків відібрали мобільні телефони, документи та верхній одяг. Що цікаво, всі вони потрапили сюди зі згоди своїх рідних. Більше того, родичі оплачували їхнє перебування тут – по 6 тисяч гривень щомісячно. Центр діяв підпільно, без реєстрації. Також є сумніви, щодо проведення тут медичних процедур. Тут лікували вірою, також застосовували транквілізатори для особливо буйних.

Заради справедливості слід відзначити, що не всі утримувані були проти такого лікування. Адже такий метод «відриву» з минулого справді допомагає багатьом позбавитися небезпечних залежностей.

Як зазначають у прокуратурі Волині, затримано двох осіб, причетних до протиправного функціонування центру. Їх підозрюють у катуванні та незаконному позбавленні волі кількох осіб на тривалий час з корисливих мотивів.

Відзначимо, що правоохоронці провели обшуки у реабілітаційних центрах громадської організації «Волна» і в інших містах України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися