Суд поновив на посаді звільненого директора ЛПЕ
Волинь

Суд поновив на посаді звільненого директора ЛПЕ

9 листопада 2017, 14:05
0
0
Сподобалось?
0

Суд визнав звільнення директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка незаконним і постановив поновити його на посаді. Також встановлено, що звільнення не було погоджене із Мінінфраструктури, як це передбачено законодавством.

Про це повідомив сам Ігор Грицюк, розмістивши допис у «Фейсбуку».

«Разом із представником державноі виконавчої служби 7 листопада вручив працівникам загального відділу Луцької міської ради постанову про примусове виконання рішення суду щодо мого поновлення на посаді директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту. Наступного дня у відділі кадрів мерії повідомили, що не готові прийняти мою заяву про поновлення на роботі на підставі рішення суду, попросили зареєструвати заяву у ЦНАПі», - написав Грицюк.

Також він поінформував, що Вищий спеціалізований суд України із розгляду цивільних і кримінальних справ зупинив виконання рішення суду у справі про поновлення Андрія Черчика (організатор тихого перевороту на ЛПЕ) на роботі, а до матеріалів касаційної скарги було добавлено докази того, що апеляційний суд прийняв до відома суперечливу інформацію від позивача Черчика.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися