У Луцьку представник руху за «євробляхи» «доводив» своє право паркуватися на газоні
Волинь

У Луцьку представник руху за «євробляхи» «доводив» своє право паркуватися на газоні

13 листопада 2017, 11:50
1
0
Сподобалось?
0

Вчора на вулиці Дорошенка у Луцьку інспектори міської муніципальної варти відпрацьовували звернення громадян щодо паркування на зеленій зоні. Так було виявлено авто, що стояло посеред трави на дитячому майданчику. Власник машини на чеській реєстрації одразу демонстрував інспекторам посвідченням преси ГО «Авто Євро Сила Волинь». Оскільки чоловік реагував на зауваження не так, як би це мало бути і заявив, що йому все одно, фото автомобіля та його власника оприлюднили на офіційній сторінці муніципальної варти у «Фейсбук». 

«Тому знайомтесь – це Тарас. Тарас пригнав гарне європейське авто, їздить по місту, але не привіз правильних манер та не знає, що у Європі не паркують автомобілі на газонах. Ще даний хлопець відстоює права власників «іноземних автівок». Змушені були передати дану автівку в орієнтування», – йдеться у дописі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ната
    Ната

    Львівська, 73 - тут постійно паркуються на газоні біля гастроному "Львівський". Набридло платити штрафи - взяли самовільно зруйнували частину газону і висипадли щбенем. Тепер їх ніхто не штрафує за газон. МАРАЗМ!!! Міська рада да- "Самовільне знищення газону", а підприємець, який зробив все те неподобство, сміється і з влади, і з міліції!

    13 листопада 2017, 13:56
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися