Міграційна служба Волині за хабарі видавала липові довідки
Волинь

Міграційна служба Волині за хабарі видавала липові довідки

16 листопада 2017, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарництві завідувача одного з районних секторів та головного спеціаліста міського підрозділу міграційної служби у Волинській області. Посадовці за посередництва керівника однієї з туристичних агенцій організували схему отримання хабарів за фальшування документів для виїзду за кордон. Так правоохоронці задокументували оформлення жительці  Волині довідки про проживання у 30-кілометровій прикордонній зоні, яка не мала на те законних підстав. Також оперативники спецслужби зафіксували факт отримання зловмисниками хабара за сприяння в оформленні закордонного паспорта на підставі недостовірних документів. Встановлено, що лише гонорар посередника становив 250-300 євро з оборудки.

Під час обшуків за місцем проживання та роботи фігурантів справи правоохоронці вилучили гроші, недійсні печатки і штампи, які використовувались при оформленні фіктивних документів. 
Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися