На Волині на скупці металів виявили шахтне обладнання
Волинь

На Волині на скупці металів виявили шахтне обладнання

15 грудня 2017, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

Півтори тонни металобрухту із шахтного обладнання виявили на одному із пунктів прийому металу у Нововолинську. 11-го грудня один із працівників шахти №9 «Нововолинська» заїхав у власних справах на пункт здачі металобрухту по вулиці Лісній. Випадково він помітив шахтне обладнання, яке було вже порізане та лежало серед іншого брухту.

Про це пише «Буг».

Чоловік звернувся до поліції. Правоохоронці зафіксувати наявне на металобазі обладнання. Тут були риштаки (секції для конвеєра шахти), кільцевий барабан до конвеєра, бокові кришки до секцій КД 80. Із шахтного обладнання, яке ще могло працювати, хтось зробив металобрухт та здав.

Голова місцевого осередку Незалежної профспілки гірників України Сергій Макаров вважає, що шахтне обладнання, здане на металобрухт належить копальні №9 «Нововолинська». Від імені дирекції повідомив, що офіційно матулобрухт не вивозили з шахти за останній період.

Працівники бази металобрухту не знають коли його привезли. На території металобази розміщені камери відеоспостереження. Та поліції повідомили, що вони не працюють.

В пункті прийому металобрухту знаходилось і інше шахтне обладнання, в тому числі порізані труби та насос. Воно, ймовірно, було також незаконно вивезено із однієї з копалень міста.

Поліція буде встановлювати обставини справи. Макаров зауважав, що на шахті також проведуть ревізії та перевіряти облік майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися