Двоє волинських спортсменок-олімпійок отримали ордери на квартири
Волинь

Двоє волинських спортсменок-олімпійок отримали ордери на квартири

28 грудня 2017, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

У передостанній робочий день цього року гарний подарунок до новорічних свят отримали двоє волинських спортсменок, які захищали честь краю та України на Олімпіаді-2016 у Ріо, – веслувальниця Марія Повх та володарка багатьох нагород європейського та світового рівня у маунтінбайку Яна Белмоіна. Їх запросили до Луцької міської ради і вручили ордери на квартири. Приємну місія дісталася заступникам Луцького міського голови, раднику міського голови Ігорю Поліщуку та раднику голови обласної ради В’ячеславу Рубльову.

– Ми дуже раді. Ця подія для нас стала певною несподіванкою. Ми багато років виступаємо за Волинь на змаганнях різного рівня і, повірте, було чимало пропозицій змінити  регіон. Але у нас ніколи не було бажання залишати рідний край. Не залежно від того, отримали б ми тут квартири чи ні. У першу чергу, хочу подякувати голові Волинської обласної адміністрації. Рік назад у нас відбулася зустріч. Тоді й почалася розмова про придбання житла для нас. Він пообіцяв, довелося чекати довго, але сьогодні це сталося, – каже Марія Повх.

У коментарі для «Вісника+К» Ігор Поліщук розповів, що для спортсменок придбали двокімнатні квартири у різних луцьких забудовників. Одну на вулиці Набережній у «Луцьксантехмонтажу 536», іншу у будівельної компанії «Інвестор». За словами Ігоря Поліщука, ремонт у квартирах спортсменки робитимуть уже власним коштом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися