Київський патрульний врятував лучанина від самогубства
Волинь

Київський патрульний врятував лучанина від самогубства

29 грудня 2017, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на проспекті Перемоги у Луцьку чоловік робив спробу вистрибнути з вікна багатоповерхівки. До місця події прибули усі оперативні служби, але їхня допомога вже не знадобилася. 28-річного лучанина витягнув з вікна витягнув інспектор Патрульної поліції Києва Іван Штика, який раніше працював у Патрульній поліції Луцька. На проспекті Перемоги полісмен зі своїм маленьким сином опинився випадково і побачив чоловіка, який звисав з балкону на п’ятому поверсі. Його тримали дві жінки. Не гаючи ні хвилини, Іван вибіг з автомобіля і помчав у будинок, знайшов потрібну квартиру.

«Я обережно підійшов до балкону, аби не налякати чоловіка. Почав розмовляти з ним, заспокоювати. Сказав, якщо він зараз вискочить, то це побачить мій син, який знаходиться внизу, і дуже злякається. Потім схопив його за руку і затягнув всередину. Все це відбулось в одну мить. Чоловік навіть заплакав», - розповів правоохоронець.

Врятованого доставили до психлікарні. Він розповів, що вирішив звести рахунки з життям через сімейні негаразди.

До речі, Іван Штика 4 грудня цього року вже рятував іншого чоловіка від можливого падіння з мосту біля метро Дорогожичі в Києві, отримавши під час цього травми.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися