Дубечне залишається з «Вісником+К»
Волинь

Дубечне залишається з «Вісником+К»

12 січня 2018, 10:04
0
0
Сподобалось?
0

З року в рік найбільш популярними періодичними виданнями серед жителів  чотирьох сіл, яких обслуговує відділення поштового зв’язку села Дубечне Старовижівського райо­ну, залишаються газета «Вісник+К» та журнал «Люди і долі». 2018-й – не виняток, адже цьогоріч у скриньки шанувальників обласної преси листоноші приноситимуть 257 примірників цієї газети,  31 екземпляр журналу та 17 комплектів газети і журналу.

– Окрім того, реалізовуємо вроздріб ще 80 екземплярів журналу «Люди і долі», – розповідає начальник відділення зв’язку Оксана Камінська. – Отож з півтори тисячі періодичних видань, які надходять у поштове відділення зв’язку загалом, майже чотириста примірників саме цього видавця читають жителі наших по­ліських сіл.

Найбільше шанувальників газети та журналу проживають на дільниці, яку обслуговує Лідія Галян в Дубечному. Вони надходять у кожну третю родину. Трохи менше передплачують улюблені видання мешканці другої дільниці Дубечного, де господарює Марія Любохинець.

– Шістдесять два примірники стараннями листоноші Надії Фищук надходить у село Рокиту, а воно значно менше за кількістю населення від Дубечного, – додає Оксана Гаврилівна. – У невеличкому селі Залютті у вісниківців 28 читацьких сімей, їм доносить періодику Марія Гетюк, і 14 – у Лютці, незважаючи на те, що в цьому населеному пункті, який обслуговує Тетяна Фещук, чимало хат-пусток.

Дубечненські зв’язківці пишаються своїми колегами-листоношами Надією Фищук та Марією Любохинець, котрі більше тридцяти років працюють на цій нелегкій ниві. Чи то  сніг зі скрипучим морозом, чи літня спека – жінки поспішають доставити читачам періодику вчасно, без зволікань. А ще на них покладена не менш важлива місія – доправити пенсіонерам пенсію.

Дубечненські поштарі не лише пропагують газету «Вісник+К» та журнал «Люди і долі», а й самі є шанувальниками цих видань. Звичайно, найбільший інтерес як у них, так і в інших сельчан викликають публікації, у яких йдеться про земляків, їхні таланти та уподобання, незвичайні людські долі. Їм імпонує також сміливість, з якою журналісти висвітлюють важливі політичні та  злободенні соціальні процеси, що відбуваються в Україні, бо газета завжди відстоює інтереси простих українців. Це люди відчувають з кожним номером «Вісника+К».

Наталія ЛЕГКА, Волинська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися