Луцьк приймав великий дитячий футбольний турнір
Волинь

Луцьк приймав великий дитячий футбольний турнір

12 січня 2018, 13:12
1
0
Сподобалось?
0

Упродовж 9-11 січня Луцьк вкотре став столицею дитячого футболу. Різдвяний кубок ФК «Адреналін» зібрав аж 36 команд із Києва, Одеси, Мелітополя, Вінниці, Чорноморська, Коростеня, Дніпра, Республіки Польщі та Волині.

Як пише «ВолиньSport», учасники були розподілені на вікові категорії – 2008, 2009, 2010 та 2011 років народження.

Цього року Різдвяний кубок ФК «Адреналін» нагородив рекордну кількість команд, адже у вирішальний змагальний день розігрувались призери Золотого та Срібного кубків. Інтриги у фіналах вирували такі, що у більшості поєдинків переможця визначила різниця в один-два голи, а в двох матчах довелося пробивати серію післяматчевих пенальті.

Церемонію відзначення тріумфаторів проводили перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, голова Луцької районної ради Валентин Приходько, ректор  Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан та виконавчий директор ФК «Адреналін» Ольга Сагайко.

Серед переможців і призерів у різних вікових категоріях три луцькі команди: «Волинь», «Адреналін» та «Олімпія».

Також було визначено переможців в індивідуальних номінаціях. Микола Мартинюк з «Портовика»  став найкращим гравцем у віковій групі 2008 року народження, Мітя Касьяненко з «Чорноморця» – серед учасників з 2009 року, адреналінівець Максим Борейко серед 7-річних футболістів, а Глєб Бантиш (ФАРР) – серед наймолодших.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • ОПА ЧА футболимо
    ОПА ЧА футболимо

    зек з Луцького ВПУ - 9 в похід збирає підробно на сайті батов генадій федорович цвіт папороті 22:11 04.01.2018 Хто б, що не говорив, але елементи розквіту училища можна побачити неозброєним оком і в нашому сьогоденні.: 1.Зроблено дах над майстернями. Тепер опади дощу та мокрого снігу не падають на голови учнів та майстрів виробничого навчання. Хай і за більш ніж подвійну ціну, хай і не всі роботи зроблено, але факт залишається фактом: не тече. 2. Облицьовано гресовською плиткою сходи центрального входу, вестибюль майстерень та перехід до них. Хай і примітивною плиткою, хай і по ціні імпортної, але факт є фактом: облицьовано. 3. Перефарбовано панелі коридорів майстерень в жовтокоричневий колір. А де ще можна стільки фарби по невідомій ціні сплавити ? 4. Для новоприйнятого вихователя - сумісника створено індивідуальний кабінет зі спальним відділенням. 5. Як і належить сучасному навчальному закладу, в учнівському гуртожитку створено кабінет практичного психолога. На черзі кабінети психологічного розвантаження, релаксу та СПА. 6. За новітніми технологіями розпочато ремонт водопровідної системи гуртожитку. Розпочато у вересні 2017р., а закінчать у вересні одого з наступних років. Кажуть , що стартова ціна вартості цього ремонту в 70 тисяч гривень явно не достатня. Правда , сімейний мешканець гуртожитку пропонував зробити всі роботи за два тижні і за пів ціни від стартової, але очевидно, ... без "новітніх" технологій, через що й отримав відмову у своїх послугах. 7. З метою покращення житлово - побутових умов мешканців гуртожитку, в ньому прописались деякі працівники училища. ////// "Розквіт" училилища беззаперечний.... Кажуть, що цвіт папороті - умовний. Та й очевидців того цвіту ... не багато.... Автор нічного коментара (теоретично відносно) стверджує, що БУДЕ СУД та ІДЕМ НА ДНО. - Важко йому заперечити.... освітянський гороскоп 2018 20:55 08.01.2018 Буде похід освітян на управління освіти. Управління буде ліквідоване, як розплідник корупції та хабарництва. Замилити свої злочини ділкам від освіти не вдасться.

    12 січня 2018, 17:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися