Віталій Іваницький – рекордсмен з рекордів!
Волинь

Віталій Іваницький – рекордсмен з рекордів!

21 січня 2018, 19:26
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно відомому українському діячу мистецтв, волинянину Віталію Іваницькаому, виповнилося 60. З цієї нагоди він випустив пісенний компакт-диск «Пісні із серця режисера – «Посміхайтесь, люди!» Його презентували у понеділок під час творчого вечора пана Віталія.

На теплу зустріч з другом і кумиром у залі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка зібралося багато глядачів. Тут співав Павло Зібров та Василь Чепелюк, Петро Чорний та Юрій Поліщук, публіка шаленіла під композиції фольклорного гурту «Чачка» та кричала «Браво!» духовому оркестру Луцького прикордонного загону. Адже до творчості усіх цих (й до багатьох інших) артистів та колективів тією чи іншою мірою причетний Віталій Іваницький. У гості приїхав й відомий поет, заслужений діяч мистецтв Степан Галябарда.

Несподіванкою вечора став сюрприз від національного проекту «Книга рекордів України». Її представник Олександр Шустерук вручив пану Віталію особливий диплом – як автору найбільшої кількості авторських рекордів! Як з’ясувалося, в арсеналі Віталія Іваницького їх уже вісім. Кожен був встановлений в рамках відомих фестивалів «З любов’ю до… сала» та «Вишиті обереги єднання». Бо з ініціативи цієї багатогранної особистості лучани та гості міста утворили найдовший в Україні вишитий рушник, склали найдовшу та найвищу канапку із салом й втілили інші досягнення, більшість яких є ексклюзивними не лише для України, а й для світу. Він дбає, аби про Луцьк чули та знали всюди.

Наталія КРАВЧУК,

м. Луцьк

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися