Стали відомі деякі подробиці щодо спроби самогубства мами двох малолітніх дітей
Волинь

Стали відомі деякі подробиці щодо спроби самогубства мами двох малолітніх дітей

23 січня 2018, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

Про порятунок поліцією та рятувальниками 24-річної жінки у Ратному, яка намагалася накласти на себе руки, ми повідомляли раніше. Вона надумала покінчити життя самогубством після сварки зі співмешканцем, з яким має двоє малесеньких синів.

Молода жінка наковталася таблеток і пішла у ванну, де надумала ще й перерізати вени канцелярським лезом. Та перед цим написала прощальне SМS-повідомлення мамі, аби та догледіла її діток. Ненька забила на сполох, хоча на той час була далеко за межами району. Працівники поліції миттєво зреагували на виклик, відразу приїхала і «швидка». Рятувальники застали вдома двох діток, які плакали, а їхню маму знайшли непритомною у ванній – перерізати вени вона не встигла: або передумала, або вже не змогла... Постраждалу госпіталізували у реанімаційне відділення центральної районної лікарні.

Як відомо, поліція розпочала кримінальне провадження щодо співмешканця потерпілої за доведення особи до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з нею поводження або систематичного приниження її людської гідності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися