Нардеп Лапін змусив НАБУ зареєструвати «кримінал» на голову Волинської облради Палицю
Волинь

Нардеп Лапін змусив НАБУ зареєструвати «кримінал» на голову Волинської облради Палицю

15 лютого 2018, 08:03
3
0
Сподобалось?
0

13 лютого Солом’янський районний суд столиці розглянув скаргу народного депутата-мажоритарника від Луцька Ігора Лапіна на бездіяльність Національного антикорупційного бюро України. Зокрема у своїй заяві нардеп зазначив, що працівники НАБУ не відреагували належним чином на його звернення від 5 грудня 2017 року щодо можливого скоєння головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею і його заступниками кримінальних правопорушень – зловживання службовим становищем та службового підроблення.

Суд задовольнив скаргу Ігоря Лапіна і зобов'язав НАБУ протягом доби внести до ЄРДС відомості про вчинення кримінальних правопорушень, зазначених у депутатському зверненні від 5 грудня минулого року. Дана ухвала суду оскарженню не підлягає.

Скан-копії документу на своїй сторінці у "Фейсбук" розмістив Ігор Лапін.

Відзначимо, що розслідування НАБУ має бути пов’язане із тривалою відсутністю Ігоря Палиці на робочому місці та організацією дистанційного управління областю.

Раніше, відповідаючи на пряме запитання журналістів, про те, чому його часто немає на робочому місці, Ігор Палиця сказав, що не вважає за необхідне сидіти у кабінеті, а його робоче місце там, де можна принести користь Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • петя
    петя

    Каждый начальничек стремится во власть что б украсть, больше его ничего не интересует.Идти во власть что б работать на свой народ это уже давно отжито.

    15 лютого 2018, 08:15
    Відповісти
  • сало
    сало

    Если президент набирает себе свою команду это значить что они будут воровать! А нужно так. Премьер с одной фракции, министры с других фракций, Ну а силовики- спецы не должны быть шестерой президента и обязательно мастерами своего дела.Но не такой как Луценко или Аваков.

    15 лютого 2018, 08:22
    Відповісти
  • зуб даєш
    зуб даєш

    " Зола " , ти не кого сучий потрох батон крошиш ?! За гнилий базар мародер , і душогуб , - * ОТВЕТіШЬ * !

    15 лютого 2018, 20:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися