Волинян попереджають:збільшився штраф за порушення прикордонних правил
Волинь

Волинян попереджають:збільшився штраф за порушення прикордонних правил

28 лютого 2018, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомляють у Державній прикордонній службі України, тепер спроба перейти кордон поза пунктом пропуску чи за підробленими документами коштуватиме до 8500 грн (наразі – 3400 грн).Повторне порушення протягом року або групою осіб – від 8500 до 13 600 грн. Крім того законопроект передбачає підвищення штрафів за порушення правил реєстрації та перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства –до 5000 грн.

Також прикордонникам надано право розглядати справи за статтею 204-2 КУпАП щодо порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Серед інших нововведень удосконалено норми щодо заборони в’їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства, які незаконно перебували на тимчасово окупованій території та в окремих районах Донецької та Луганської областей, а також підвищено терміни заборони в’їзду, залежно від визначених законом обставин.

Як повідомлялося, Верховна Рада підтримала законопроект 5442, що збільшує штрафи за порушення на державному кордоні та лінії розмежування із окупованими територіями. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися