На Волині агресивний водій напав на патрульного
Волинь

На Волині агресивний водій напав на патрульного

28 лютого 2018, 18:05
0
0
Сподобалось?
0

На трасі Ковель-Ягодин на Любомльщині на АЗС екіпаж ковельських патрульних зупинив «WV Transporter» за порушення правил дорожнього руху, а саме, на передньому сидінні, біля водія, сиділа малолітня дитина. Та 31-річний водій агресивно відреагував на зауваження полісменів, відмовився показувати документи і одразу зателефонував на 102, поскаржившись на дії поліцейських.

Як повідомляють в Управлінні патрульної поліції Волинської області, згодом чоловік почав шарпати патрульних за одяг та ображати нецензурними словами лайку і, зрештою, вдарив одного з поліцейських в обличчя.

«Оскільки на вулиці було холодно і необхідно було скласти адміністративні матеріали, водієві запропонували доставити його дружину й малолітню доньку додому, у село Куснища, що неподалік. Однак той відмовився, продовжуючи говорити, що його з дитиною «тримають на морозі», – розповів інспектор Патрульної поліції Волині Назар.

Врешті, чоловік отримав від патрульних постанову за порушення ПДР та 2 протоколи (дрібне хуліганство і злісна непокора правоохоронцям).

За інформацією Ковельського відділу поліції, щодо інциденту вже відкрито кримінальне провадження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися