Шахраї на Волині не перевелися
Волинь

Шахраї на Волині не перевелися

14 березня 2018, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Понад 111 тисяч гривень видурили шахраї у довірливих волинян,- повідомляє сайт Національної поліції в області.

Минулої доби до органів поліції в області звернулося п’ятеро волинян із заявами про шахрайства.

Зокрема, до Горохівського відділу поліції звернувся 49-річний житель села Цегів із заявою про те, що шахрай під приводом продажу одягу через Інтернет сайт видурив у нього 11 тис. 540 грн. Гроші знаходилися на електронному рахунку банку.

Із аналогічною заявою звернувся 63-річний житель села Поворськ Ковельського району. У пенсіонера шахраї видурили 74 тис. 500 грн. Таку суму чоловік переказав за придбання трактора через мережу Інтернет.

У Рожищенському районі 42-річна мешканка села Вишеньки втратила 3,5 тис. грн. Жінка через мережу Інтернет хотіла придбати доїльний апарат. Гроші потерпіла переказала на картковий рахунок, оплачений товар так і не отримала.

У Луцькому районі 29-річний житель села Новокотів оплатив майже 10 тис. грн.. за віртуальну послугу. Потерпілий через мережу Інтернет домовився про послугу, згідноз якою шахраї за 9,3 тис. грн.. пообіцяли перевезти автомобіль через кордон.  

Окрім того, в Луцький відділ поліції звернувся 36-річний місцевий мешканець. У нього невідомий чоловік під приводом зателефонувати видурив мобільний телефон.Поліція вирішує питання відкриття за цими фактами кримінальних проваджень за фактами заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання .


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися