Групу викрадачів нафтопродуктів затримали волинські правоохоронці
Волинь

Групу викрадачів нафтопродуктів затримали волинські правоохоронці

15 березня 2018, 13:30
0
0
Сподобалось?
0

На Волині викрито міжрегіональну організовану озброєну групу, до складу якої входило майже 25 осіб, які спеціалізувались на крадіжках нафтопродуктів у особливо великих розмірах на території Волинської та Львівської областей,- повідомляє прес-служба прокуратури області.

Правопорушники несанкціоновано втручалися, тобто робили так звану "врізку", у магістральний нафтопровід компанії "Прикарпатзахідтранс".Звідки упродовж останніх трьох тижнів викрали 163 тонни дизельного пального, заподіявши збитки на загальну суму понад 4 млн. грн. Як засоби та знаряддя вчинення злочинів використовували високовартісну спецтехніку та обладнання, численний транспорт, засоби зв'язку, спеціально пристосовані приміщення. У березні група розширила свою протиправну діяльність і здійснювала "врізку" у найбільшу в світі систему магістральних нафтопроводів "Дружба". На цьому етапі злочинна діяльність групи була припинена.

Загалом до операції із викриття правопорушників упродовж 14-15 березня одночасно залучено 120 правоохоронців – прокурорів, оперативників та слідчих, проведено 42 обшуки, виявлено та вилучено 3 одиниці зброї, у тому числі автомат та кулемет, викрадене пальне - 60 тонн, готівкові кошти, коштовності, затримано 15 осіб.

Попередньо дії зловмисників кваліфіковані як вчинення організованою групою крадіжки в особливо великих розмірах та пошкодження магістральних .Тривають невідкладні слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися