У Башликах таки буде нова школа
Волинь

У Башликах таки буде нова школа

16 березня 2018, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

У 2018 році розпочнеться довгоочікуване будівництво нової школи у селі Башлики Ківерцівського району. У цьому запевнили місцевих жителів на зустрічі голова РДА Валерій Ткачук і депутат Волинської обласної ради Володимир Дейна,- повідомляє сайт Ківерцівської РДА.

«Для початку будівництва ЗОШ з Державного фонду регіонального розвитку виділять 10 млн гривень, - зазначив голова РДАВалерій Ткачук. -Наприкінці лютого відбулося засідання комісії з питань попереднього відбору інвестиційних проектів,що пропонуються для фінансування у 2018 році за рахунок коштів ДФРР.З поданими об’єктами погодилися у Києві.

Для Волині з Державного фонду регіонального розвитку цього року передбачено понад 192 млн грн. На конкурс заявлено 121 проект, відібрано 23. Серед них і будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с.Башлики Оскільки вартість нової школи, відповідно до виготовленої проектно-кошторисної документації, понад 90 млн гривень, реалізувати проект планується впродовж трьох років.

Як поінформував голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, з районного бюджету вже виділено мільйон гривень. Після надходження з Державного фонду регіонального розвитку 10 млн гривень розпочнеться процедура визначення підрядника, який будуватиме школу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися