Через Skype лікуватимуть волинських заробітчан, хворих на туберкульоз
Волинь

Через Skype лікуватимуть волинських заробітчан, хворих на туберкульоз

21 березня 2018, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

У 2018 році за сприяння Глобального фонду на Волині реалізовуватиметься пілотний проект, що передбачає продовження медикаментозного лікування хворих, які виїхали за кордон, за допомогою Skype-зв’язку. Про аспекти профілактики та лікування цього важкого, але виліковного недугу йшлося під час тематичної прес-конференції 21 березня, приуроченої до Міжнародного дня боротьби із туберкульозом, - пише «Волинська правда».

Фахівець Товариства Червоного Хреста України у Волинській області Наталія Домбровська розповіла, що «є хворі, які перервали лікування у зв’язку із виїздом за кордон. Отож, медсестра, у певний час зв’язуватиметься із цими громадянами за допомогою Skypе і контролюватиме таким чином прийом ліків».Вона також повідомила, що цього року також буде розширений і спектр матеріальної допомоги хворим на туберкульоз.

В.о. генерального директора Волинського обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Сергій Міщук закликав лучан та гостей міста пройти обстеження на пересувному флюорографі. «Це вже наша традиційна акція. Зокрема,торік, обстеживши таким чином до 200 людей, ми виявили 8 випадків захворювання.Загалом, спостерігалося зниження захворюваності на 12%».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися