«Луцькводоканал» змінив систему оплати за воду
Волинь

«Луцькводоканал» змінив систему оплати за воду

23 березня 2018, 10:10
1
-3
Сподобалось?
-3

КП «Луцькводоканал» повідомляє, що змінилась система нарахувань за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Саме тому у споживачів можуть виникати запитання щодо розміру нарахувань, зазначених у квитанціях, -повідомляє прес-служба «Луцькводоканалу».

 Отримати вичерпну відповідь стосовно здійснення розрахунку, а також уточнити показники квартирних лічильників можна, зателефонувавши за номером 74-91-21, 28-40-40, 28-40-48, 28-40-56,28-40-14,а також звернувшись особисто у відділ з обслуговування клієнтів за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська 26 та вул. Січова 16 (1 поверх. Для повного контролю за обсягами нарахувань та оплат за послуги водопостачання та водовідведення рекомендують скористатись Інтернет магазином комунальних послуг - ukrbilling.com. Тут споживач може переглянути стан свого особового рахунку, внести фактичні показники лічильників, друкувати готові розрахункові квитанції на оплату, а також провести оплату через інтернет.

Споживач зобов’язаний щомісяця передавати показники індивідуальних приладів обліку. У разі неподання нарахування у розрахунковому періоді здійснюється за середньодобовим споживанням, що передбачено у ЗУ «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

В умовах постійного підвищення цін на електроенергію та природний газ, паливно-мастильні матеріали, обов’язкових зборів і платежів та розміру прожиткового мінімуму собівартість послуг з водопостачання та водовідведення, які надає підприємство, неухильно зростає. КП «Луцькводоканал» провело розрахунки коригування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення на 2018 рік.

Зміна тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення КП «Луцькводоканал»

Показник

Діючий тариф, грн../м3 (без ПДВ)

Коригований тариф, грн../м3 (без ПДВ)

Ріст, грн../м3

Централізоване водопостачання

4,82

5,71

0,89

Централізоване водовідведення

5,09

5,97

0,88

Постачання холодної води ( з використанням внутрішньобудинкових мереж)

5,23

6,17

0,94

Постачання водовідведення ( з використанням внутрішньобудинкових мереж)

5,49

6,43

0,94


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олекса
    Олекса

    Все вранье. Никаких исчерпывающих ответов получить невозможно. На все требования предоставить информацию ответ: "Нам запрещено предоставлять такую информацию". Получить какой-то документ, подтверждающий правильность начислений, максимально затрудняется бюрократическими методами: - Нет бланков - Печать у начальства - Начальство в другом офисе - Оформите письменный запрос и т.д.

    16 липня 2018, 17:50
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися