У приміщенні Волинської обласної ради виявили «нічийну» валізу з підозрілим обладнанням
Волинь

У приміщенні Волинської обласної ради виявили «нічийну» валізу з підозрілим обладнанням

4 квітня 2018, 14:56
0
0
Сподобалось?
0

Під дахом будівлі Волинської обласної ради виявили підозрілу валізу зі специфічним обладнанням. Як свідчить маркування, вона виготовлена у 2016 році. За словами голови Волиньради Ігоря Палиця, він уже проконсультувався з певними фахівцями. На їхню думку валізка – ніщо інше, як підсилюючий прилад для роботи жучків, які розміщенні в приміщення обласної ради. Також є імовірність, що це спеціальний ретранслятор. Завгосп будівлі обласної ради припустив, що валізка може належати Нацгвардії, військовослужбовці якої охороняють приміщення.

Керівництво обласної ради вирішило звернутися у поліцію, однак наряд, який прибув на місце, відмовився вчиняти будь-які дії. Ігор Палиця прямо під час сесії звернувся до керівника Управління СБУ у Волинській області Юрія Фелонюка, котрий якраз представляв обласну програму антитерору, аби той втрутився у ситуацію.

Цікаво, що сьогодні на Волині перебуває командувач Сухопутних військ ЗСУ. Частина перемовин з керівництвом області відбувалася саме у приміщеннях обласної ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися