В Іваничах нетверезі молодики ледь не наїхали на дитину
Волинь

В Іваничах нетверезі молодики ледь не наїхали на дитину

9 квітня 2018, 16:45
0
0
Сподобалось?
0

Першого Великоднього дня в Іваничах хлопці у нетверезому стані на авто з польськими номерами затіяли розваги, мало не наїхавши на людей, -інформує Буг.

На свято іваничівці зібралися у зоні відпочинку неподалік вулиці Зеленої селища Іваничі, щоб поспілкуватися та пограти у спортивні ігри. На облаштовану жителями спортивну зону, де перебували люди, раптом виїхала машина марки “БМВ” на польських номерах.

“Незважаючи на те, що такі дії спричинили небезпеку для відпочивальників, хлопці на авто стали робити “кільця” у місці, де перебували люди, та ледь не наїхали на дитину”, – розповідають очевидці.

Коли вони поїхали з місця події, іваничівці, обурені діями п’яних зухвальців, почали їх переслідувати. Між обома сторонами виникла шарпанина, що мало не переросла у бійку. Свідки події зателефонували у поліцію, на виклик прибули три поліцейські машини.За інформацією очевидців, усі молодики були повнолітніми.

Як повідомив заступник начальника іваничівської поліції Олег Гурич, працівниками правоохоронних органів було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 130 КУпАП.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися