Ківерцівські дубокради ніяк не вгамуються
Волинь

Ківерцівські дубокради ніяк не вгамуються

17 квітня 2018, 09:35
1
0
Сподобалось?
0

Під час вечірнього рейду  16 квітня лісова охорона та група оперативного реагування ДП «Ківерцівське ЛГ» затримали на гарячому лісопорушників. Чоловіки встигли зрізати дуба діаметром пенька 67 см. Сума збитків у цьому випадку становить приблизно 18 тис. грн., -повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Один із лісопорушників утік. Іншого вдалося затримати. Це житель с. Карпилівка Ківерцівського р-ну, вже добре знайомий і лісовій охороні, і працівникам поліції. Чоловік уже потрапляв у поле зору саме через крадіжку дубів. Вже традиційно – неподалік місця самовільної рубки стояв легковий автомобіль із закордонними номерними знаками. На місце вирубки  викликали поліцію. Тривають слідчі дії. Випадки крадіжки дубів у Ківерцівському районі, на жаль, непоодинокі.  Один із таких останніх випадків – із дуже схожим «почерком» – самовільна порубка дубів у Мощаницькому лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Ківерчук!
    Ківерчук!

    Так пановє,а що тут дивуватись,рядовим громадянам,чим вони гірші,коли один з них(з дубокрадів-лісокрадів)сидить у кріслі міського голови райцентру-м.Ківерці.В.В.Жгутов!Який у 2016зрізав близько 6-га,одного відбірного дубняка(прошу замітити не фторинного,а прекрасного чистого червого-і широколистого дуба)в районі вулиці Мазепи і коли наш нарід,бо народом його назвати тяжко,маючи дуже сильну пам*ять все швидко забув,то мер зробив наступне.Через 2-роки потому,тобто нещодавно,а саме небільше,як місяць тому,видав слідуюче,ну що ж тут,тепер трагедію робити,що я міський голова в долі з Лісгосповцями поділили кошти за розпиляний ліс,а це всього нічого(якщо тут вони пишуть дуб в діаметрі 67см-вартує 18тис,то уявіть,що там дуби масив за мікрорайоном "квартал"були мінімум в метер діаметром,і не один,а більше 800-ста дерев),а зробив наступне,запропонувавши зробити вулицю на окраїні-тепер міста,де ділянки мають бути виділені на потреби воїнам АТО!

    17 квітня 2018, 15:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися