Колківський ліс садили священики
Волинь

Колківський ліс садили священики

18 квітня 2018, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

Більше трьох гектарів молодого лісу в Колківському лісництві ДП “Колківське лісове господарство” посадили священики Колківського благочиння Української Православної Церкви. У такий спосіб настоятелі храмів виявили свою любов до навколишньої природи, лісу, бажання його плекати і примножувати для наступних поколінь, -повідомляє прес-служба ВОУЛМГ. 

Як відзначив благочинний Колківського округу протоієрей Петро Бугайчук, священики Колківського благочиння не вперше беруть участь в акціях з посадки лісу.

“За життєвими правилами кажуть, що кожна людина зобов’язана збудувати дім, виростити дітей і посадити дерево. От ми й садимо дерева, наш колківський ліс…– з оптимізмом висловився о. Петро Бугайчук. Представники благочиння  подякували колективу лісництва  та лісгоспу за організацію подібних акцій і конкретну допомогу храмам.

Цього  ж дня участь в лісопосадці на території Тельчівського лісництва брали сільські депутати, працівники відділу Нацполіції, сільських шкіл та ін. Загалом за день  на території держлісфонду Колківського лісгоспу було посаджено лісові культури на площі 8,5 гектарів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися