Волиняни майже три місяці без скрапленого газу
Волинь

Волиняни майже три місяці без скрапленого газу

23 квітня 2018, 15:55
0
0
Сподобалось?
0

Майже 90 тисяч волинян, які мешкають у селах, вже два місяці без скрапленого газу через те, що не відбувся аукціон, - повідомляє прес-служба «Волиньгаз».

Протягом лютого, березня та квітня 2018 року, з невідомих і незрозумілих причин, спеціалізований аукціон із продажу скрапленого газу для потреб населення не відбувся,  обсяги продукції не закуплені. Ресурсу для реалізації скрапленого газу населенню у ПАТ “Волиньгаз” не залишилось.

Відсутність затвердженої аукціонним комітетом стартової ціни на газ на  спеціалізований аукціон позбавляє можливості забезпечити організацію його проведення.

Довідка: На Волині діють 4 об’єкти реалізації скрапленого газу: у м. Луцьку,  який обслуговує Луцький, Ківерцівський, Рожищенський та Маневицький райони, у м. Ковель, який обслуговує Ковельський, Турійський, Камінь-Каширський, Ратнівський, Старовижівський та Любешівський райони, у м. Любомль, який обслуговує Любомльський та Шацький райони, у м. Горохів, який обслуговує Горохівський, Іваничівський, Володимир-Волинський, Локачинський райони. Середнє споживання населенням скрапленого газу в області – близько 120 т., фактично протягом березня 2018 року реалізовано 22,98 т., при потребі на березень – 140 тонн.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися