На Волині через неповнолітнього  на BMW постраждав чоловік
Волинь

На Волині через неповнолітнього на BMW постраждав чоловік

30 квітня 2018, 10:55
0
0
Сподобалось?
0

У селищі Локачі вчора, 29 квітня, сталася аварія, в результаті якої під колесами BMW ледь не загинув місцевий житель Юрій Курбай, -повідомляє ВолиньPost .
За словами Андрія Громика, родича потерпілого, який про це повідомив  Інформаційному агентству ВолиньPost,  Юрій Курбай стояв біля будівлі далеко від проїжджої частини дороги у той момент, коли автомобіль, яким кермував неповнолітній місцевий житель, на великій швидкості виїхав на тротуар, протаранив будівлю та збив потерпілого.
У результаті страшної аварії, за інформацією Андрія Громика,  Юрій Курбай втратив ногу і був госпіталізований у важкому стані до лікарні Володимира-Волинського.
Він також  додає, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі не мав навиків кермування і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.
«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання, я закликаю усіх максимально звернути увагу, і стежити за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких,  - висловлюється Андрій Громик.
За його інформацією, неповнолітнього водія на місці події відпустили додому. З тієї причини, що його батьки нібито за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки – не відомо.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися