Є надія на співпрацю ГО «Надія» і Волинської ОДА
Волинь

Є надія на співпрацю ГО «Надія» і Волинської ОДА

3 травня 2018, 13:05
1
0
Сподобалось?
0

Голова  неурядової громадської організації членів родин загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан повідомила, що ГО створена задля збереження пам’яті про волинян, які віддали життя за незалежність України. Аби жителі регіону не забували своїх Героїв і те, якою ціною дається мир, її члени висловили ряд конкретних пропозицій під час зустрічі з  головою  обласної державної адміністрації Олександром  Савченком, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

 Зокрема, вони наголошують на необхідності присвоїти звання «Почесний громадянин Волині» усім мешканцям області, які загинули в російсько-українській війні у період із 2014 до 2018 року, а також створити Музей-пантеон «Пам’ятай, Україно, Героїв своїх». Разом із тим, члени родин загиблих в АТО просять  керівника ОДА посприяти в організації щорічного вечора-реквієму «Пам’ятай, Україно, Героїв своїх». Він традиційно відбувається в останню неділю жовтня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Особливої допомоги та сприяння ГО «Надія» потребує в проведенні  на теренах Волині у 2019 році Всеукраїнської конференції за участю членів сімей загиблих учасників російсько-української війни «Єдина родина України». До слова, такий захід вперше провели на Чернігівщині ще у 2016-му з нагоди 25-річчя незалежності України. Вже у 2017-му честь приймати конференцію мала Тернопільщина, а цього року  – Харківщина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • батьки загиблих
    батьки загиблих

    Чому нас ніхто не повідомив, що буде така зустріч ?

    3 травня 2018, 17:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися