У Луцьку вшанували кращих педагогів області
Волинь

У Луцьку вшанували кращих педагогів області

10 травня 2018, 16:20
2
0
Сподобалось?
0

Понад 60 педагогів отримали нагороди за участь в обласному етапі конкурсу «Вчитель року», -повідомляє Волинська правда.

До палацу учнівської молоді запросили педагогів - учасників другого обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018». Зокрема, педагоги, що змагалися у чотирьох номінаціях – фізичне виховання, фізика, українська та німецька мови. Загалом конкурсантами стали 62 вчителі.

Учительське товариство і керівники області та міста привітали лауреатів всеукраїнського етапу конкурсу, які здобули перші місця серед своїх колег зі всієї України. Почесну грамоту Волинської ОДА вручили учителю німецької мови КЗ «Луцька гімназія № 18» Михайлу Яковчуку, а почесною грамотою Волинської облради нагородили учителя фізики опорного навчального закладу НВК «Локачинська ЗОШ 1-3 ступенів – гімназія» Віктора Никитюка.

Нагороди  вручили лауреатам, призерам та учасникам вчительських конкурсів. Супроводжував дійство – святковий концерт.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • під кришою ВолиньОДА
    під кришою ВолиньОДА

    Будуємо майбутнє Луцьке ВПУ- ботаємо по фєні з плахотною і мишковець,- заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!!

    10 травня 2018, 21:05
    Відповісти
  • генерал не бздить
    генерал не бздить

    з лвпу R Комісія губернанора Савченка не має права обминути освіту Волині. Корупціонери Батов, "ушедшие" з училища Некрасова, Панькенвич та їх покровителі повинні "відвідати" ящик для сміття, а звідти транзит в буцегарню. І це обов*язково!

    10 травня 2018, 22:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися