Діти родин Небесного Легіону побували у «Волинській Швейцарії»
Волинь

Діти родин Небесного Легіону побували у «Волинській Швейцарії»

14 травня 2018, 11:10
0
0
Сподобалось?
0

У  День матері у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», де діє Лісівничий молодіжний центр, побували дітки загиблих бійців АТО зі своїми мамами. У «Волинську Швейцарію» з’їхалися родини Небесного Легіону з Рівненської, Львівської,  Житомирської та Волинської областей. Були цього дня традиційні лісівничі уроки на свіжому повітрі, активні ігри, вікторини, тихі розмови та спогади і просто спілкування з природою, -повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Подібний захід у співпраці з волонтерським рухом «Меценати для солдата» волинські лісівники проводять уже вдруге. Головний організатор – керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський  розповідає, що до Луцька прибули 140 людей з 5 областей України. Приємно, що до «Волинської Швейцарії» приїхало понад 60 дружин та діток полеглих Героїв, також були і бабусі з дідусями, що вперше відпочивали тут з онуками серед гарних зелених краєвидів.

Тато загиблого легендарного командира танкового екіпажу Володимира Крохмаля – Антон Миколайович із с. П’ятидні Володимир-Волинського р-ну приїхав сюди із онуком, теж Володимиром, вперше. Каже, приємно, що є такі заходи.

Танк його сина Т-64Б 51-ї (тепер 14-ї) бригади потрапив у оточення терористів. Щоб не віддати бойову машину в руки ворогу та не здаватися у полон, «закадичні друзі» Володимир Крохмаль та Іван Ващеня вирішили підірвати танк. Ціною власного життя…

…Анна Писарук із с. Піддубці Луцького р-ну розповідає, що й минулого разу була у воротнівському лісі. Розповідає Анна і свою історію. Чоловік – Сергій Писарук – загинув у 2014 році. Остання зустріч сина і тата відбулася, коли хлопчику було 4 місяці. Тепер уже – 4 рочки. Син бачить тата на стендах. І знає зі спогадів. Мами та бабусі.…У кожної із цих мам своя історія. Із болісними спогадами. Але об’єднує їх сила духу та позитивне сприйняття життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися