« У сяйві слова»: крилаті вислови видатного мислителя-волинянина
Волинь

« У сяйві слова»: крилаті вислови видатного мислителя-волинянина

29 травня 2018, 19:46
0
1
Сподобалось?
1

У видавництві «Терен» побачила світ книга «У сяйві слова»  Євгена Сверстюка. У ній зібрані афоризми, філософські максими та роздуми видатного  волинянина, Шевченківського лауреата. Повідомляє «Волинська правда».

«Афористичні вислови знаного письменника, філософа і вільнодумця, лауреата Державної премії ім. Т.Г. Шевченка Євгена Сверстюка уже давно поширюють шанувальники його слова. Чимало з них стали воістину крилатими. Під цією обкладинкою зібрано більш як 350 найзмістовніших афоризмів та філософських максим, що можуть послужити багатьом поколінням українців справжніми духовними дороговказами», – розповів нашому виданню письменник Андрій Криштальський, автор  післямови «Духовні дороговкази Євгена Сверстюка».

У 112-сторінковій книзі  крилаті вислови видатного мислителя-волинянина згруповані у тематичних розділах: «Віра, любов, офіра», «Церква», «Особа», «Свобода», «Слово, мова», «Правда», «Духовні вершини», «Мілини», «Зло, ненависть», «Людина у світі», «Історія», «Нація, народ», «Українська повстанська армія», «Патріотизм, національна риторика», «Школа», «Література, творчість», «Високі світильники (висловлювання про знаменитих українських письменників та митців)».

Під  назвою «Дорога чести» –  інформація про основні дати життя і творчості Євгена Сверстюка. У книзі також опубліковано ряд унікальних світлин, на яких автор крилатих висловів – із видатними співвітчизниками, зокрема – з Василем Стусом, Опанасом Заливахою,    Любомиром Гузарем,  Іваном Дзюбою.

Презентація книги «У сяйві слова»  запланована на 31 травня. Імпреза відбудеться у Луцькому міському палаці культури. Початок дійства о 17:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися